Елате да се запознаем на Уеб експо 2010

Категория: (реклама, система) от Calls.bg на 10-05-2010

Тагове: , , , ,

WebXpo

Уеб експо 2010 е най-голямото изложение за Интернет в България и ще се проведе в 3 града – София, Пловдив и Варна, но ще можете да ни видите само в София в Хотел Експо на 31.05.2010г. Ние от Calls.bg ще сме изложители на събитието. Очакват се над 5 000 човека, като ще има и семинарна част, на която ще се дискутират теми, свързани с уеб дизайна, програмирането, маркентинг и е-търговия и дурги видове уеб услуги.

Там ще можете да научите и за нашите нови услуги за бизнес потребителите, които са насочени главно към бизнеса с ERP-системи.

Можете да дойдете и да се запознаете със част от екипа на Calls.bg и да разберете за новите промоции и подаръци. Приготвили сме Ви и приятни изненади. Прочетете пълния текст »

GD Star Rating
loading...

Post to Twitter Tweet This Post

Calls.bg промоция за първата си годишнина

Категория: (Call-бутони, Безплатни разговори, реклама, система) от Calls.bg на 10-04-2010

Тагове: , , , , ,

Calls.bg става на година след месец и поради радостната новина, предлагаме на всички потребители на calls.bg, притежаващи уебсайт – безплатен call-бутон за техния сайт. Единственото условие е да добавите линк от Вашия сайт към нашия, с цел увеличаването на потребителите на calls.bg. Безплатният период за ползването на call-бутоните е 1 месец. След това, ако желаете можете да продължите абонамента с някой от нашите планове.

Другата част от промоцията е с Voice-реклама. Ако желаете да рекламирате Вашия продукт или услуга чрез calls.bg, можете да го направите абсолютно БЕЗПЛАТНО Прочетете пълния текст »

GD Star Rating
loading...

Post to Twitter Tweet This Post

Вече над 5000 потребителя използват calls.bg

Категория: (Безплатни разговори) от Calls.bg на 30-03-2010

Тагове: , ,

Минахме психологичната граница от 5000 потребителя на сайта за безплатни разговори. Вече 5000 човека се радват на безпроблемно и безплатно говорене със стационарни телефони от цял свят. За последните 2 седмици потребители от над 70 държави по цял свят говорат безплатно през calls.bg. Потребителите, които използват сайта от България са разбира се най-много – над 75% и то от над 40 града в страната ни. Очакваме скоро броя на потребителите да се увеличи двойно, тъй като планираме и по-масово разпространение на услугата. Идеята ни е колкото може повече българи да говорат безплатно не само към българските стационарни телефони, но и в цял свят.

Ако Ви харесва услугата, можете да ни помогнете с разпространяването й и да я споделите с Вашите приятели и колеги. По този начин ще помогнем на повече хора да говорят безплатно.

GD Star Rating
loading...

Post to Twitter Tweet This Post

Потребителите на calls.bg се увеличават с 300 на ден

Категория: (Безплатни разговори, система) от Calls.bg на 24-03-2010

Тагове: , ,

Потребителите на calls.bg се увеличават с 300 всеки ден, за което сме Ви признателни. Благодарим Ви, че също така се присъединявате към нашата страница във Фейсбук, тъй като там феновете ни са почти 1000. Опитваме се с всеки изминал ден да подобряваме услугата, за да можем всички да говорим безплатно.

Получаваме и всички Ваши съобщения от контактната ни форма, но за съжаление са доста и не успяваме винаги да отговорим на всички. Ако все още не сме Ви отговорили и имате същия проблем или предложение, можете да попълните формата отново и нашия екип по поддръжка Прочетете пълния текст »

GD Star Rating
loading...

Post to Twitter Tweet This Post

Безплатните разговори продължават с новата версия

Категория: (Безплатни разговори, система) от Calls.bg на 18-03-2010

Тагове: , , ,

Безплатните разговори с www.calls.bg продължават с пълна сила. Всеки ден се учудваме и се радваме на активираните регистрации в системата ни. Всеки ден все повече и повече хора се регистрират в системата ни и говорят безплатно. Радваме се на хората, които бяха с нас през последните месеци и се радваме и на новопостъпилите регистрирани потребители в системата ни.

Важното е, че чрез новата версия на системата за безплатни разговори Прочетете пълния текст »

GD Star Rating
loading...

Post to Twitter Tweet This Post

Очаквайте новата версия на calls.bg – 3.0

Категория: (Безплатни разговори, система) от Calls.bg на 14-02-2010

Тагове: ,

Новата версия на системата за безплатни разговори ще стартира до няколко дена. Все още я тестваме, но със сигурност е доста по-добра от предишната, тъй като шанса за проблеми при свързването със стационарни телефони е намален до минимум. Създаваме и възможност на потребителите да се логват в системата чрез email и парола, чрез FaceBook и чрез OpenID. По този начин ще имате възможност да прозвъните Вашите приятели, роднини, колеги от адресната Ви книга само с няколко клика и без да въвеждате телефона отново. Също така телефоните ще могат да се набират Прочетете пълния текст »

GD Star Rating
loading...

Post to Twitter Tweet This Post

Започват рекламните кампании на нашите клиенти

Категория: (Безплатни разговори, реклама) от Calls.bg на 18-12-2009

Тагове: , , ,

calls.bg.imageЗапочват рекламните кампании на нашите клиенти най-накрая. Опитахме се да предоставим нова рекламна медиа и се радваме на услеха и интереса към нея. Вече над 10 фирми имат интерес към Voice-рекламата на calls.bg – уникална за цял свят. Започнахме и създаването на рекламите им и до няколко дни ще бъдат включени в рекламното място на www.calls.bg, за да могат потребителите ни да говорят безплатно и да Прочетете пълния текст »

GD Star Rating
loading...

Post to Twitter Tweet This Post

Минахме към версия 2.02

Категория: (Безплатни разговори, система) от Calls.bg на 07-12-2009

Тагове: , , ,

Новата версия на calls.bg успява да предложи повече успешно проведени разговори през системата, тъй като използва нови допълнителни модули за рестартиране на сървърите, когато едновремено говорят повече потребители. В момента забелязваме доста висок напредък с успешните повиквания и часовете говорени на ден през сайта се повишиха доста. В момента повечето потребители Прочетете пълния текст »

GD Star Rating
loading...

Post to Twitter Tweet This Post

Пуснахме Voice-рекламата в Calls.bg

Категория: (реклама, система) от Calls.bg на 29-11-2009

Тагове: ,

Пуснахме рекламата в Calls.bg като стартирахме само с 2 реклами. Надяваме се да имаме повече рекламодатели и всеки да може да говори безплатно без ограничения. Потребителите, желаещи да говорят безплатно през Calls.bg, ще трябва да излушат кратката реклама преди разговор, тъй като по този начин – рекламодателите ще плащат нашите разговори, а ние ще говорим безплатно!

Voice-рекламата е нещо уникално Прочетете пълния текст »

GD Star Rating
loading...

Post to Twitter Tweet This Post

Call-бутоните с различен дизайн

Категория: (Call-бутони, система) от Calls.bg на 25-11-2009

Тагове: ,

Започнахме да създаваме варианти на Call-бутоните ни, тъй като вече имаме и клиенти, желаещи да използваме техен дизайн. Затова създадохме една галерия с дизайни на бутони, за да е по-лесно на нашите клиенти да си изберат визия за техния бутон, отговаряща на дизайна на сайта им.

Скоро ще добавим и линк към галерията, за да могат нашите клиенти Прочетете пълния текст »

GD Star Rating
loading...

Post to Twitter Tweet This Post